Eurocar Service Giurgiu a luat fiinta in anul 1994 prin divizarea si reorganizarea Eurocar Service Bucuresti. Cu toate acestea, actuala societate are o traditie de lunga durata in colaborarea cu uzinele Dacia, acestea datand din anul 1979, cand functiona ca atelier service al IATSA Dacia Pitesti, Filiala Bucuresti. In acea vreme, principala activitate era de service in termen de garantie si postgarantie a posesorilor de autoturisme Dacia si avea sediul in Str. Libertatii Nr.15, sediul propriu si putin dotat din punct de vedere tehnic. De aceea, decizia conducerii de atunci a fost construirea uei noi reprezentante si din anul 1987 Eurocar Service Giurgiu functioneaza in actualul sediu, pe o suprafata de teren de 8600 m patrati, din care 3500 m patrati construiti.

In toamna anului 1990 a participat alaturi de celelalte service-uri din filiala Bucuresti, la separarea acestuia din intregul IATSA Pitesti, pornind la drum intr-o noua forma de organizare sub titulatura Eurocar Service Bucuresti.
Anul 1994 a reprezentat momentul nasterii actualei societati, atunci cand Eurocar Service Bucuresti s-a divizat in mai multe societati mai mici. Pasii au fost grei dar importanti, pe langa activitatea service si ITP existente la acel moment, creandu-se sectorul de vanzari autoturisme noi si un magazin propriu de piese de schimb.
Asa cum era strategia Automobile Dacia SA, societatea a amenajat un Show Room si magazin de piese de schimb in anul 1996, in centrul orasului.

In acea perioada, acest lucru a constituit un mare ajutor in ceea ce reprezinta dezvoltarea noastra, prin faptul ca toti clientii nostri si nu numai si-au putut da seama de forta si capacitatea noastra de a impune marca Dacia in orasul nostru.

Un adevarat eveniment important s-a petrecut in decembrie 1998, atunci cand SC Eurocar Service SA s-a privatizat cu resurse proprii ale personalului devenind astfel o societate cu capital integrat privat.
Incepand cu anul 2000, odata cu sosirea grupului Renault ca actionari majoritari la uzinele Dacia, Eurocar Service Giurgiu a incercat, si nu de putine ori a reusit, sa tina pasul cu noile cerinte ale producatorului si in acelas timp sa acorde o importanta din ce in ce mai mare clientilor nostri traditionali.
Activitatea Service Dacia s-a mentinut la un ritm constant, chiar daca in Giurgiu exista o concurenta acerba si de multe ori neloiala, iar dotarea a fost facuta progresiv cu aparatura de ultima generatie, astfel ca in acest moment unitatea noastra indeplineste cele 18 standarde impuse de dacia pentru un service de inalta tehnicitate. Linia de Inspectii Tehnice periodice a fost si ea modernizata putand asigura un flux tehnologic rapid si eficient. Magazinul de piese auto de pe B-dul CFR si-a sporit stocul de piese de origine Dacia si este oricand la dispozitia clientilor sai.
Si astazi, Eurocar Service Giurgiu se prezinta in fata dumneavoastra cu inca un proiect finalizat: noul Show Room Dacia, magazinul de piese de schimb dacia si complexul administrativ nou modernizat. Va lasam sa apreciati eforturile noastre, poate indreptate spre imbunatatirea continua a imaginii de marca dacia si spre satisfacerea intr-un grad cat mai inalt al clientilor nostri.
Chiar daca mai sunt multe de pus la punct, va asiguram ca Eurocar Service Giurgiu v-a reprezenta intotdeauna "UN NUME PENTRU SIGURANTA DUMNEAVOASTRA".